Skoči na glavno vsebino

Malček Kobalček – Športni ustvarjalec

Za vse učence naše šole smo pripravili interni šolski natečaj, ki se je pričel s prvim šolskim dnem. Namenjen je prav vsakemu učencu naše šole (matična in podružnična šola), saj se lahko vsak posebej izkaže z izdelkom, ki ga vodi le ena skupna točka, to je tema natečaja: ŠPORT.

Učenci bodo ustvarjali vse do 8. 10. 2023, ko se zaključi tematski »Teden otroka«, nato pa se bo sestala komisija, ki bo izbrala zmagovalne izdelke. Le-ti bodo predstavljeni na razstavi in bodo krasili tako imenovani »športni hodnik«.

Učenec lahko pripravi kaj od naštetega, kot je: fotografija, literarni izdelek (pesem, motivacijski citati, zgodba,…), likovni izdelek, izdelek pripravljen s 3D tiskalnikom, izdelek iz lesa ali kakšnega drugega materiala.

Domišljiji lahko pustite prosto pot in pripravite karkoli po svoji izbiri. Naj vas vodi le ŠPORT, ki je osrednja tema natečaja. Vse izdelke oddajte svojemu razredniku / razredničarki in naj se ustvarjanje čim prej začne.

“Gibanje in šport sta kot začimba k jedi, nista glavna jed, naša osnovna življenjska dejavnost. Lahko prideta na vrsto na koncu, vendar je pomembno, da prideta na vrsto.” (Škof, 2020)

Bodite aktivni ustvarjalci zdravega življenja.

(Skupno 194 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost